NAVNESKILT 2 HUSE GALVANISERET LED LYS-Hvid-23x29 cm

På lager

2.990,00 kr
Produktbeskrivelse

Detaljer

Håndlavet rektangulært navneskilt i glas og varm galvaniseret stål med LED lys.
 
Byd dine gæster velkommen med et personligt navneskilt, hvor du har rig mulighed for at sætte dit eget præg på designet. Navneskiltet er dekoreret med to huse, og passer både til enkelte navne og til familien med flere navne samtidig med at designet forbliver enkelt og klassisk. Personliggør skiltet ved at vælge familiens yndlingsfarve samt farver som matcher huset. Mange farver at vælge mellem.
 
Glasskiltet er udført i 8 mm diamantglas og er hævet 16 mm fra metalpladen, som er udført i 2 mm varmgalvaniseret stål. Skiltet svæver ligeledes 5 mm fra muren, hvilket fuldender det stilrene og klassiske look.
 
Skiltet har stor holdbarhed mod vejrligets påvirkninger. Galvaniseringen er udført som varmgalvanisering efter bearbejdning, med ekstra zinklag og alle bolte og beslag på skiltet er udført i syrefast rustfri stål AISI 316. Ekstra zinklag og syrefast rustfri stål gør at skiltet kan modstå påvirkning af sol, vand og blæst, også i kystnære områder med påvirkning af saltvand.
 
Belysningen på navneskiltet er udført med et LED lysbånd, som er monteret i en lille metalskinne på toppen af glaspladen. Forventet levetid på LED lyset er mere end 60.000 timer/10 år ved normal driftstid.
Med lyset tændt opstår der en korona virkning på skiltet, som giver det et "svævende" udtryk, hvor glasset fremstår som en lysende skive. Et belyst navneskilt vil efter mørkets frembrud kunne ses på længere afstand. Ønskes større synlighed anbefales matteret glas, som skaber en større kontrast mellem glas og teksten, og derved væsentligt større synlighed.
 
Navneskiltet er lavet i hånden. Alt lige fra udskæring af glasset, boring af huller til maling af tekst og efterfølgende montering. Glaspladen tilbringer et døgn i en 800 grader varm glasovn. Når det kommer ud derfra er kanterne på glasset smukt afrundede og lækkert at røre ved. Teksten er håndmalet med glasemalje og smeltet ind i glaspladen så det kan holde år efter år. 
  
Mulighed for tekst i 1-4 linjer. Flere skrifttyper at vælge mellem. Alt fra den klassiske til den mere håndskrevne type.
 
Monteringssæt til mursten / træ / beton samt monteringsvejledning medfølger.
 
Produktions- og leveringstiden er 2-3 uger. Ved levering til Norge er prisen inklusiv indfortoldning.
1-2 dage efter bestilling fremsendes et layout til godkendelse.
  
Navneskiltet fås standard i følgende størrelser:
20x26 cm
23x29 cm
29x35 cm
 
Har du ønsker om andre størrelser, så kontakt os gerne på tlf. 4031 4091 eller mail@birkglas.dk
 
Yderligere information

Yderligere information

Størrelse23x29 cm
HusfarveHvid
Bedømmelser