FRAGT OG LEVERING
Leveringstid
Vi ekspederer din bestilling så hurtigt som muligt. Normalt kan du forvente en leveringstid på standardvarer på 1-3 hverdage i Danmark. I tilfælde af at varen ikke er på lager, vil du hurtigst muligt blive informeret om en ny leveringstid. 

Ved levering af navneskilte/husnumre og andre specialbestillinger må du forvente en leveringstid på ca. 10-15 hverdage grundet produktionstiden.
Hvis bestillingen af produktionsårsager ikke kan nå frem på den forventede tid, vil vi kontakte dig og angive en ny leveringstid. 

Ved levering udenfor Danmark må der forventes en leveringstid på 5-15 hverdage afhængig af modtager landet. 

Forsendelse
Forsendelsen sker med Bring eller PostDanmark, som leverer både til private og erhverv. Alle pakker sendes som pakkepost, hvilket gør det muligt at spore pakken under hele forsendelsen.
Pakkerne er altid forsvarligt indpakket for at mindske skader. Skulle pakken eller pakkens indhold være beskadiget under forsendelse skal det anmeldes til kureren ved modtagelsen Kontakt evt. Birk Glas på tlf. +45 40 31 40 91. Pakken skal efterfølgende returneres til Birk Glas 

Fragtpriser
Vi opkræver et fast beløb, uanset hvor mange varer du bestiller. Fragtprisen omfatter porto og pakning. Ved afsendelse af varerne fra vort værksted i Ikast modtager du en e-mail med et Track&Trace nummer. 

Vi tilbyder FRI LEVERING i Danmark ved køb over DKK 500,- 


Danmark DKK 49,-    FRI LEVERING ved køb over DKK 500,-
Europa DKK 149,-     FRI LEVERING ved køb over DKK 1500,-
Verden DKK 249,-     FRI LEVERING ved køb over DKK 2000,- 

Afhentning gratis
Du kan også vælge at afhente din ordre på vort værksted i Ikast. Du vil modtage en e-mail når din ordre er klar til afhentning. Afhentning kan ske efter nærmere aftale med Birk Glas.