HANDELSBETINGELSER

Her finder du leverings- og handelsbetingelser for køb hos for Birk Glas.

Gældende pr. 01. juni 2015.

Vi anbefaler, at du læser betingelser grundigt igennem inden du handler på birkglas.dk. Ved at bruge det nævnte website accepterer du disse betingelser i deres helhed.

 

GENERAL INFORMATION
birkglas.dk ejes og administreres af:
Birk Glas, Læsøgade 11, 7430 Ikast. CVR nr. DK 14658475.

Alle vores glasprodukter er håndlavede og produceret på vort eget værksted i Ikast, dette medfører at hvert enkelt produkt er unikt samt at form, farve og størrelse kan variere lidt i forhold til den viste vare.

 

SERVICE
Er du i tvivl om noget eller har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på tlf. +45 40 31 40 91 eller ved at sende en e-mail til mail@birkglas.dk.
Telefonen er åben mandag-torsdag fra kl. 10-20 og fredag-søndag fra kl. 10-16.

 

BESTILLING
På birkglas.dk kan du købe alle de viste varer i webshoppen, som er åben 24 timer i døgnet.

Ved bestillingen skal du angive navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse. Efter bestillingen modtager du en ordrebekræftelse via e-mail.

Ved bestilling af navneskilte/husnummer vil du inden for 1-3 hverdage modtage et design- og layoutforslag, via e-mail, på det valgte skilt. Du skal bekræfte og godkende forslaget før at produktionen på skiltet kan sættes i gang. Efter din godkendelse er der en produktionstid på ca. 8-10 hverdage, og efterfølgende en leveringstid på 1-3 hverdage, såfremt leveringen skal ske i Danmark. Ved levering udenfor Danmark må der forventes en længere leveringstid.

 

PRISER OG BETALING
Alle priser er angivet i danske kroner, DKK, inkl. 25% moms. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser ekskl. Grønland og Færøerne. Vi tager forbehold for tryk- og tastefejl samt udsolgte varer.

Hos Birk Glas har du mulighed for at betale på følgende måder:

Betalingskort
Du kan trygt og uden gebyrer betale med betalingskort hos Birk Glas. Vi benytter Quickpay, som er en sikker SSL krypteret betalingsform. Quickpay er PCI certificeret og godkendt af Nets.

Vi modtager flg. betalingskort:
VISA
MasterCard
Maestro
Diners Club
JCB

Beløbet trækkes først ved afsendelse fra vort værksted i Ikast.

Bankoverførsel
Ønsker du at betale via bankoverførsel må du påregne en vis ekspeditionstid, og kan kun ske efter nærmere aftale med Birk Glas. Varerne afsendes først efter modtagelsen af beløbet. 

Bankoverførsel kan ske til:
Handelsbanken Ikast, DK 
konto nr. 7641-2004665 
IBAN: DK6976410002004665 
SWIFT: HANDDKKK

eller

Handelsbanken, Oslo, NO

konto nr. 9041-2426850

IBAN: NO0990412426850

SWIFT: HANDNOKK


Husk at oplyse faktura nr. på overførslen.

Kontant
Det er muligt at betale kontant ved afhentning i vores butik/værksted i Ikast.

 

TOLD OG MOMS
Ved levering til lande uden for Danmark kan der komme ekstra gebyrer og afgifter til skatte- og toldmyndigheder i modtagerlandet.

Norge priserne er inkl. moms og told.
Birk Glas er registeret i Norge, hvilket betyder at Birk Glas indfortolder alle forsendelser til Norge.
Der er ingen ekstra gebyrer eller afgifter ved modtagelsen.

EU-lande betales dansk moms, men ingen toldafgifter i modtagerlandet.

Udenfor EU ingen dansk moms, men du kan blive pålagt at betalte moms, told og gebyrer i modtagerlandet.

Birk Glas bærer intet ansvar for gebyrer, afgifter eller andre udgifter, som eventuelt opkræves i modtagerlandet. Det er dit eget ansvar at betalte dem. Ligeledes er Birk Glas ikke ansvarlig for forsinket levering grundet moms-/toldbehandling m.m. i modtagerlandet.

 

FRAGT OG LEVERING
Leveringstid
Vi ekspederer din bestilling så hurtigt som muligt. Normalt kan du forvente en leveringstid på standardvarer på 1-3 hverdage i Danmark. I tilfælde af at varen ikke er på lager, vil du hurtigst muligt blive informeret om en ny leveringstid. 

Ved levering af navneskilte/husnumre og andre specialbestillinger må du forvente en leveringstid på ca. 10-15 hverdage grundet produktionstiden.
Hvis bestillingen af produktionsårsager ikke kan nå frem på den forventede tid, vil vi kontakte dig og angive en ny leveringstid. 

Ved levering udenfor Danmark må der forventes en leveringstid på 5-15 hverdage afhængig af modtager landet. 

Forsendelse
Forsendelsen sker med Bring eller PostDanmark, som leverer både til private og erhverv. Alle pakker sendes som pakkepost, hvilket gør det muligt at spore pakken under hele forsendelsen.
Pakkerne er altid forsvarligt indpakket for at mindske skader. Skulle pakken eller pakkens indhold være beskadiget under forsendelse skal det anmeldes til kureren ved modtagelsen Kontakt evt. Birk Glas på tlf. +45 40 31 40 91. Pakken skal efterfølgende returneres til Birk Glas 

Fragtpriser
Vi opkræver et fast beløb, uanset hvor mange varer du bestiller. Fragtprisen omfatter porto og pakning. Ved afsendelse af varerne fra vort værksted i Ikast modtager du en e-mail med et Track&Trace nummer. 

Vi tilbyder FRI LEVERING i Danmark ved køb over DKK 500,- 


Danmark DKK 49,-    FRI LEVERING ved køb over DKK 500,-
Europa DKK 149,-     FRI LEVERING ved køb over DKK 1500,-
Verden DKK 249,-     FRI LEVERING ved køb over DKK 2000,- 

Afhentning gratis
Du kan også vælge at afhente din ordre på vort værksted i Ikast. Du vil modtage en e-mail når din ordre er klar til afhentning. Afhentning kan ske efter nærmere aftale med Birk Glas.

 

FORTRYDELSESRET
30 dages fuld returret!
Fortryder du dit køb, kan du indtil 30 dage efter modtagelse returnere købet til Birk Glas. 

Varen skal returneres inden for fristen i samme stand som modtaget og i original emballage. 

Ved fortrydelse af køb bedes du meddele Birk Glas om returneringen på mail@birkglas.dk Hvorefter varen skal returneres til Birk Glas hurtigst muligt, og senest 14 dage efter du gav besked om fortrydelsen.
Ved returnering skal den originale faktura vedlægges. Varen skal være pakket forsvarligt ind. 

Vi refunderer ikke fragtudgifter i forbindelse med returnering.
Omkostninger ved at sende varen tilbage afholdes af dig i henhold til forbrugerloven. 
Vi gør opmærksom på, at vi ikke modtager returpakker som sendes pr. efterkrav, uden porto eller lignende. 

Returvarer bedes sendes til
Birk Glas
Læsøgade 11
7430 Ikast

 

REKLAMATIONSRET
Vi yder altid 2 års reklamationsret i henhold til købeloven på produkter købt hos Birk Glas. De 2 år gælder fra den dag du har modtaget varen, og omfatter fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse eller anden skadeforvoldende adfærd.
Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Birk Glas indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. Returnering af varer med fejl og mangler bedes ske med angivelse af fejlen og vedlagt den originale kvittering.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du som kunde måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. 

Ved reklamation kan du kontakte Birk Glas på mail@birkglas.dk eller tlf. +45 40 31 40 91.

 

NAVNEGARANTI
Birk Glas tilbyder navnegaranti på alle vore navneskilte. Dette betyder, at sker der ændringer i hustanden – nyt efternavn, børneflokken øges, de flytter hjemmefra, eller sker der en anden til-/fraflytning i hustanden, så er det muligt at få opdateret dit navneskilt.
Navnegarantien gælder alle former for navneændringer og er livsvarigt. Garantien tilbydes én gang pr. navneskilt. Der er alene tale om en ombytning af glaspladen. Der gives ikke penge retur for navneskiltet.
Leveringstid ved ombytningen er ca. 7-10 dage efter godkendelse af layout.

 

PERSONDATAPOLITIK
Når du handler med Birk Glas har vi brug for flg. oplysninger for at vi kan gennemføre din ordre. Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.
Dine personlige oplysninger bliver selvfølgelig behandlet fortroligt og i henhold til Persondataloven. Hvilket betyder at dine personlige oplysninger ikke bliver solgt eller videregivet til tredjepart. Som registeret hos Birk Glas, i henhold til Persondataloven, har du har altid ret til indsigt i hvilke oplysninger der er registeret om dig, og har mulighed for at gøre indsigelse mod en registrering.