HUSNUMMER KOBBER LED LYS MATTERET GLAS

På lager

2.990,00 kr
Produktbeskrivelse

Detaljer

Eksklusivt og smukt husnummer i matteret glas og kobber samt med LED lys.
 
Husnummeret er kvadratisk og i et stilrent design, som passer til et hvert hus. Skiltet fås standard i 3 størrelser.
 
Glasskiltet er udført i 8 mm diamantglas og er hævet 16 mm fra metalpladen, som er udført i 1,5 mm kobber. Skiltet svæver ligeledes 5 mm fra muren, hvilket fuldender det stilrene og klassiske look.
 
Skiltet har stor holdbarhed mod vejrligets påvirkninger. Kobberskilte leveres med messingskruer og -beslag. Alle udvendige metaldele er udført i kobber eller messing, som gør at det kan modstå påvirkning af sol, vand og vind. Kobberet er ubehandlet og vil derfor med tiden patinere og blive mørkere. Ønskes den blanke og rene kobber overflade bevaret, kræver det jævnlig rengøring og polering. Hvis skiltet sidder indendøre vil patineringen ikke ske så hurtigt.
 
Belysningen på husnummeret er udført med et LED lysbånd, som er monteret i en lille metalskinne på toppen af glaspladen. Forventet levetid på LED lyset er mere end 60.000 timer/10 år ved normal driftstid.
Med lyset tændt opstår der en korona virkning på skiltet, som giver det et "svævende" udtryk, hvor glasset fremstår som en lysende skive. Et belyst husnummer med mattert glas vil efter mørkets frembrud kunne ses på stor afstand, og er væsentligt synligere end med klart glas.
Til udendørs brug anbefales kun matteret glas på kobber skilte pga. af patineringen. Klart glas anbefales kun til indendørs brug, hvor kobberet let kan holdes blankt og ikke patinerer så hurtigt.
 
Husnummeret er lavet i hånden. Alt lige fra udskæring af glasset, boring af huller til maling af tekst og efterfølgende montering. Glaspladen tilbringer et døgn i en 800 grader varm glasovn. Når det kommer ud derfra er kanterne på glasset smukt afrundede og lækkert at røre ved. Teksten er malet med glasemalje og smeltet ind i glaspladen så det kan holde år efter år. 
 
Mange skrifttyper at vælge mellem. Alt fra den stilrene, som bibeholder det stramme look, til den mere håndskrevne type.
 
Monteringssæt til mursten / træ / beton samt monteringsvejledning medfølger.
 
Produktions- og leveringstiden er 2-3 uger. Ved levering til Norge er prisen inklusiv indfortoldning.
1-2 dage efter bestilling fremsendes et layout til godkendelse.
 
 
Husnummeret fås standard i følgende størrelser:
20x20 cm
23x23 cm
26x26 cm
 
Hvor vi tidligere mest brugte et husnummer på ca. 8x10 cm, er trenden nu større og mere synlige husnumre. De større og mere tydelige husnumre er en stor hjælp for både besøgende, posten og ikke mindst hjælp/redning, som vi gerne vil have ankommer hurtigt og præcist. Og endeligt kan et stort og tydeligt husnummer også dække eventuelle gamle skruehuller.
 
Har du mere end 2 cifre i dit husnummer, kan du med fordel bruge et af vore rektangulære glasskilte.
 
Har du ønsker om andre størrelser, så kontakt os gerne på tlf. 4031 4091 eller mail@birkglas.dk
 
Bedømmelser