Navneskilt med træ kobber

Flere visninger

Navneskilt med træ kobber
1.990,00 kr

* Påkrævede felter

1.990,00 kr

Gratis fragt og levering

Rektangulært navneskilt i glas og kobber med et træ motiv.

Enkelt og stilfuldt navneskilt.

Teksten er håndmalet og kan være i op til tre linjer. Vælg mellem forskellige skrifttyper, alt lige fra den håndskrevne til de mere klassiske og moderne typer. Mulighed for matteret eller klart glas. Matteret glas anbefales, da kobber vil med tiden patinere og blive mørkere.

Monteringssæt til mursten / træ / beton samt monteringsvejledning medfølger. Kobberskilte leveres med messingskuer og -beslag.

Leveringstiden er ca. 2-3 uger. Ved levering til Norge er prisen inklusiv indfortoldning.
1-2 dage efter bestilling fremsendes et layout til godkendelse.

Skiltet fås i fem størrelser:
14x21 cm
14x24 cm
14x27 cm
17x24 cm
17x27 cm

Tekst på skiltet

Anfør teksten som skal stå på skiltet

Flere valg

Størrelse

Glas type

Skrifttype

Tilføj kommentar

Mere information

Navneskiltene er lavet i hårdføre materialer, som er vejrbestandige og har en lang holdbarhed. Tekst og motiv er udført i glasemalje og bliver brændt på glasskiltet ved mere end 800 grader, dette giver en holdbar og hård overflade. Metaldelene vil med tiden få en naturlig patina.

Fremstillingen af skiltene foregår ved håndkraft, hvilket betyder at der kan forekomme mindre forskelligheder, som giver skiltene deres unikke og håndværksmæssige karakteristika.

Mange muligheder for et personligt præg og unikt navneskilt, som passer til huset!

Navnegaranti

Birk Glas tilbyder navnegaranti på alle vore navneskilte og husnumre. Dette betyder, at sker der ændringer i husstanden – nyt efternavn, børneflokken øges, de flytter hjemmefra, eller sker der en anden til-/fraflytning i husstanden, så er det muligt at få opdateret skiltet.  

Navnegarantien gælder alle former for tal- og navneændringer. Garantien tilbydes én gang pr. skilt.

Der er alene tale om en ombytning af glaspladen. Der gives ikke penge retur for skiltet. Leveringstid ved ombytningen er ca. 2 uger efter godkendelse af layout.