Navneskilt med 2 huse sort

Flere visninger

Navneskilt med 2 huse sort
2.290,00 kr

* Påkrævede felter

2.290,00 kr

Gratis fragt og levering

Rektangulært navneskilt med to huse, som passer både til enkelte navne og til familien med flere navne samtidig med at designet forbliver enkelt og klassisk.
Personliggør skiltet ved at vælge familiens yndlingsfarve eller farver som matcher huset. Mange farver at vælge mellem. Mulighed for tekst i 1-4 linjer.

Glasskiltet er 8 mm tyk og er hævet 16 mm fra metalpladen. Skiltet svæver ligeledes 5mm fra muren, hvilket fuldender det stilrene og klassiske look.

Navneskiltet fås i tre størrelser og det er muligt at vælge enten klart eller matteret glas. Metalpladen er sortlakeret stål.

Mange skrifttyper at vælge mellem. Alt fra den klassiske til den mere håndskrevne type.
Monteringssæt til mursten / træ / beton samt monteringsvejledning medfølger.

Leveringstiden er ca. 2-3 uger. Ved levering til Norge er prisen inklusiv indfortoldning.
1-2 dage efter bestilling fremsendes et layout til godkendelse.

Størrelser:
20x26 cm
23x29 cm
29x35 cm

Tekst på skiltet

Anfør teksten som skal stå på skiltet

Flere valg

Størrelse

Glas type

Skrifttype

Farve

Tilføj kommentar

Mere information

Navneskiltene er lavet i hårdføre materialer, som er vejrbestandige og har en lang holdbarhed. Tekst og motiv er udført i glasemalje og bliver brændt på glasskiltet ved mere end 800 grader, dette giver en holdbar og hård overflade. Metaldelene vil med tiden få en naturlig patina.

Fremstillingen af skiltene foregår ved håndkraft, hvilket betyder at der kan forekomme mindre forskelligheder, som giver skiltene deres unikke og håndværksmæssige karakteristika.

Mange muligheder for et personligt præg og unikt navneskilt, som passer til huset!

Navnegaranti

Birk Glas tilbyder navnegaranti på alle vore navneskilte og husnumre. Dette betyder, at sker der ændringer i husstanden – nyt efternavn, børneflokken øges, de flytter hjemmefra, eller sker der en anden til-/fraflytning i husstanden, så er det muligt at få opdateret skiltet.  

Navnegarantien gælder alle former for tal- og navneændringer. Garantien tilbydes én gang pr. skilt.

Der er alene tale om en ombytning af glaspladen. Der gives ikke penge retur for skiltet. Leveringstid ved ombytningen er ca. 2 uger efter godkendelse af layout.