Navneskilt med navn og husnummer galvaniseret stål

Flere visninger

Navneskilt med navn og husnummer galvaniseret stål
1.590,00 kr

* Påkrævede felter

1.590,00 kr

Gratis fragt og levering

Rektangulært navneskilt med husnummer i glas og galvaniseret stål.

Skiltet er klassisk i et enkelt og tidsløst design, som passer ind i alle husmiljøer og -farver. Meget populær til lejligheder og mindre boliger.

Teksten er håndmalet. Den lodrette tekst til højre for husnummeret kan være i én eller to lodrette linjer. Vælg mellem forskellige skrifttyper, lige fra den håndskrevne til de mere klassiske og moderne typer. Mulighed for matteret eller klart glas.

Glaspladen er løftet fra stålpladen med de fire beslag. Skiltet svæver ligeledes lidt fra væggen, hvilket er med til at give det elegante look.

Monteringssæt til mursten / træ / beton samt monteringsvejledning medfølger.

Leveringstiden er ca. 2-33 uger. Ved levering til Norge er prisen inklusiv indfortoldning.
1-2 dage efter bestilling fremsendes et layout til godkendelse.

Skiltet fås i fem størrelser:
14x21 cm
14x24 cm
14x27 cm
17x24 cm
17x27 cm

Tekst på skiltet

Anfør teksten som skal stå på skiltet

Flere valg

Størrelse

Glas type

Skrifttype

Tilføj kommentar

Mere information

Navneskiltene er lavet i hårdføre materialer, som er vejrbestandige og har en lang holdbarhed. Tekst og motiv er udført i glasemalje og bliver brændt på glasskiltet ved mere end 800 grader, dette giver en holdbar og hård overflade. Metaldelene vil med tiden få en naturlig patina.

Fremstillingen af skiltene foregår ved håndkraft, hvilket betyder at der kan forekomme mindre forskelligheder, som giver skiltene deres unikke og håndværksmæssige karakteristika.

Mange muligheder for et personligt præg og unikt navneskilt, som passer til huset!

Navnegaranti

Birk Glas tilbyder navnegaranti på alle vore navneskilte og husnumre. Dette betyder, at sker der ændringer i husstanden – nyt efternavn, børneflokken øges, de flytter hjemmefra, eller sker der en anden til-/fraflytning i husstanden, så er det muligt at få opdateret skiltet.  

Navnegarantien gælder alle former for tal- og navneændringer. Garantien tilbydes én gang pr. skilt.

Der er alene tale om en ombytning af glaspladen. Der gives ikke penge retur for skiltet. Leveringstid ved ombytningen er ca. 2 uger efter godkendelse af layout.