Navneskilt med 2 huse LED lys kobber

Flere visninger

Navneskilt med 2 huse LED lys kobber
3.090,00 kr

* Påkrævede felter

3.090,00 kr

Gratis fragt og levering

Rektangulært navneskilt i glas og kobber med LED-lys samt 2 huse i valgfrie farver.

Navneskiltet passer både til enkelte navne og til familien med flere navne samtidig med at designet forbliver klassisk og stilrent. Mange muligheder for at sætte et personligt præg på skiltet ved at vælge yndlings farver samt favorit skrifttype. Teksten kan være i 1-4 linjer.

Mulighed for at vælge mellem klart eller matteret glas samt forskellige farver og skrifttyper.
Kobberet er ubehandlet og vil derfor med tiden patinere og blive mørkere samt senere hen blive grøn. Derfor anbefales matteret glas på kobberskilte, så teksten fortsat kan ses. Den rå og blanke kobberoverflade kan selvfølgelig bibeholdes, hvis kobberpladen jævnligt pudses.

Skiltet fås i 3 størrelser og leveres med 4 meter ledning samt omformer til 230V. Monteringssæt til mursten / træ / beton samt monteringsvejledning medfølger. Kobberskilte leveres med messingskuer og -beslag.

Leveringstiden er ca. 2-3 uger. Ved levering til Norge er prisen inklusiv indfortoldning.
1-2 dage efter bestilling fremsendes et layout til godkendelse.

Størrelser:
20x26 cm
23x29 cm
29x35 cm

Tekst på skiltet

Anfør teksten som skal stå på skiltet

Flere valg

Størrelse

Glas type

Skrifttype

Farve

Tilføj kommentar

Mere information

Navneskiltene er lavet i hårdføre materialer, som er vejrbestandige og har en lang holdbarhed. Tekst og motiv er udført i glasemalje og bliver brændt på glasskiltet ved mere end 800 grader, dette giver en holdbar og hård overflade. Metaldelene vil med tiden få en naturlig patina.

Fremstillingen af skiltene foregår ved håndkraft, hvilket betyder at der kan forekomme mindre forskelligheder, som giver skiltene deres unikke og håndværksmæssige karakteristika.

Mange muligheder for et personligt præg og unikt navneskilt, som passer til huset!

Navnegaranti

Birk Glas tilbyder navnegaranti på alle vore navneskilte og husnumre. Dette betyder, at sker der ændringer i husstanden – nyt efternavn, børneflokken øges, de flytter hjemmefra, eller sker der en anden til-/fraflytning i husstanden, så er det muligt at få opdateret skiltet.  

Navnegarantien gælder alle former for tal- og navneændringer. Garantien tilbydes én gang pr. skilt.

Der er alene tale om en ombytning af glaspladen. Der gives ikke penge retur for skiltet. Leveringstid ved ombytningen er ca. 2 uger efter godkendelse af layout.