Menuskilt kobber med LED lys og udskiftelig folie

Flere visninger

Menuskilt kobber med LED lys og udskiftelig folie
6.690,00 kr

* Påkrævede felter

6.690,00 kr

Gratis fragt og levering

Elegant menu skilt i kobber og glas, hvor LED lyset er integreret i menu skiltet, hvilket giver en flot og elegant oplysning af menuen, så den er læselig på afstand samt efter mørkets frembrud.

Selve menuen er tryk på en transparent folie som klæbes på glaspladen. Når menuen ændres er det blot at skifte folien. Enkelt og nemt!

Menu skiltet er fremstillet i vejrbestandige materialer, som kan sidde udendørs såvel som indendørs og har en lang levetid. Fås i mange varianter og metaller bl.a. galvaniseret, messing og lakeret stål. Samt mulighed for skræddersyede løsninger.

Glaspladen er hævet fra metalpladen med de fire beslag. Sammen med lyset giver dette en korona-effekt så man får indtryk af at skiltet svæver på en lysende skive.

Lyskilden kan enten være varm hvid, 2700 kelvin eller natur hvid 3000 kelvin. Lysstyrken kan justeres efter behov.

Skiltet leveres med 1 stk. trykt og monteret folie. Ekstra folier kan bestilles.

Ved bestilling skal kopi af menukortet i pdf format medsendes. 1-2 dage efter bestilling fremsendes et layout til godkendelse.

Leveringstiden er ca. 2-3 uger.

Prisen er inkl. moms.


Skiltet fås i fire standardstørrelser:
29x35 cm (menukort A4)
35x47 cm (menukort A3)
35x89 cm (menukort 2 stk. A3 vertikal)
47x65 cm (menukort A2)

Samt i specialstørrelser som tilpasses efter behov. Kontakt os gerne og vi tager en snak om mulighederne.

Tekst på skiltet

Anfør teksten som skal stå på skiltet

Flere valg

Størrelse

Tilføj kommentar

Mere information

Navneskiltene er lavet i hårdføre materialer, som er vejrbestandige og har en lang holdbarhed. Tekst og motiv er udført i glasemalje og bliver brændt på glasskiltet ved mere end 800 grader, dette giver en holdbar og hård overflade. Metaldelene vil med tiden få en naturlig patina.

Fremstillingen af skiltene foregår ved håndkraft, hvilket betyder at der kan forekomme mindre forskelligheder, som giver skiltene deres unikke og håndværksmæssige karakteristika.

Mange muligheder for et personligt præg og unikt navneskilt, som passer til huset!

Navnegaranti

Birk Glas tilbyder navnegaranti på alle vore navneskilte og husnumre. Dette betyder, at sker der ændringer i husstanden – nyt efternavn, børneflokken øges, de flytter hjemmefra, eller sker der en anden til-/fraflytning i husstanden, så er det muligt at få opdateret skiltet.  

Navnegarantien gælder alle former for tal- og navneændringer. Garantien tilbydes én gang pr. skilt.

Der er alene tale om en ombytning af glaspladen. Der gives ikke penge retur for skiltet. Leveringstid ved ombytningen er ca. 2 uger efter godkendelse af layout.