Menusskilt kobber med LED lys, folie og udskåret logo

Flere visninger

Menusskilt kobber med LED lys, folie og udskåret logo
10.790,00 kr

* Påkrævede felter

10.790,00 kr

Gratis fragt og levering

Kombineret menu- og logoskilt i kobber og glas.

Enkelt og stilrent menuskilt, hvor LED lyset er integreret i skiltet, hvilket giver en flot og elegant oplysning af menuen samt logo, så det er læselig på afstand samt efter mørkets frembrud. Logoet er udskåret i metallet og fremstår lysende i toppen af skiltet.

Selve menuen er tryk på en transparent folie som klæbes på glaspladen. Når menuen ændres er det blot at skifte folien. Enkelt og nemt!

Skiltet er fremstillet i vejbestandige materialer, som tåler vejr og vind samt har en lang holdbarhed. Fås i forskellige metaller som f.eks. messing, galvaniseret, rustfri og lakeret stål.

Glaspladen er hævet fra metalpladen med de fire beslag. Sammen med lyset giver dette en korona-effekt så man får indtryk af at skiltet svæver på en lysende skive.

Lyskilden kan enten være varm hvid, 2700 kelvin eller natur hvid 3000 kelvin. Lysstyrken kan justeres efter behov.

Skiltet leveres med 1 stk. trykt og monteret folie. Ekstra folier kan bestilles.

Ved bestilling skal kopi af menukortet i pdf format medsendes. 1-2 dage efter bestilling fremsendes et layout til godkendelse.

Leveringstiden er ca. 2-3 uger.

Prisen er inkl. moms.

Skiltet fås i to størrelser:
35x62 cm
35x89 cm

Kan laves i specialmål, som tilpasses efter behov. Kontakt os gerne og vi tager en snak om mulighederne.

Tekst på skiltet

Anfør teksten som skal stå på skiltet

Flere valg

Størrelse

Tilføj kommentar

Mere information

Navneskiltene er lavet i hårdføre materialer, som er vejrbestandige og har en lang holdbarhed. Tekst og motiv er udført i glasemalje og bliver brændt på glasskiltet ved mere end 800 grader, dette giver en holdbar og hård overflade. Metaldelene vil med tiden få en naturlig patina.

Fremstillingen af skiltene foregår ved håndkraft, hvilket betyder at der kan forekomme mindre forskelligheder, som giver skiltene deres unikke og håndværksmæssige karakteristika.

Mange muligheder for et personligt præg og unikt navneskilt, som passer til huset!

Navnegaranti

Birk Glas tilbyder navnegaranti på alle vore navneskilte og husnumre. Dette betyder, at sker der ændringer i husstanden – nyt efternavn, børneflokken øges, de flytter hjemmefra, eller sker der en anden til-/fraflytning i husstanden, så er det muligt at få opdateret skiltet.  

Navnegarantien gælder alle former for tal- og navneændringer. Garantien tilbydes én gang pr. skilt.

Der er alene tale om en ombytning af glaspladen. Der gives ikke penge retur for skiltet. Leveringstid ved ombytningen er ca. 2 uger efter godkendelse af layout.