Logoskilt glas kvadratisk

Flere visninger

Logoskilt glas kvadratisk
1.990,00 kr

* Påkrævede felter

1.990,00 kr

Gratis fragt og levering

Enkelt og stilrent logoskilt som byder kunderne velkommen på eksklusiv vis allerede ved første blik.

Skiltet er lavet i vejrbestandige materialer, så det tåler at være ude såvel som inde. Logoet er malet på glaspladen med glasemalje, og efterfølgende brændt ind i glasset, så det bliver siddende år efter år. Alt i alt har skiltet en utrolig lang holdbarhed.

Glaspladen er hævet fra væggen via de fire beslag, hvilket er med til at give det elegante og eksklusive look.

Skiltet fås både med og uden metalbagplade i kobber, messing, rustfri, galvaniseret og lakeret stål samt med LED belysning. Mulighed for klart eller matteret glas.

Skiltet fås i flere standardstørrelser, både kvadratiske og rektangulære, men laves selvfølgelig også efter mål og ønsker.

Ved bestilling skal kopi af logo i pdf format medsendes. 1-2 dage efter bestilling fremsendes et layout til godkendelse.

Leveringstiden er ca. 2-3 uger.

Prisen er inkl. moms.

De kvadratiske skilte fås i følgende standard størrelser:
18,5x18,5 cm
21,5x21,5 cm
24,5x24,5 cm
30,5x30,5 cm
39,5x39,5 cm

Kan laves i specialmål, som tilpasses efter behov. Kontakt os gerne og vi tager en snak om mulighederne.

Tekst på skiltet

Anfør teksten som skal stå på skiltet

Flere valg

Størrelse

Glas type

LED Lys

Tilføj kommentar

Mere information

Navneskiltene er lavet i hårdføre materialer, som er vejrbestandige og har en lang holdbarhed. Tekst og motiv er udført i glasemalje og bliver brændt på glasskiltet ved mere end 800 grader, dette giver en holdbar og hård overflade. Metaldelene vil med tiden få en naturlig patina.

Fremstillingen af skiltene foregår ved håndkraft, hvilket betyder at der kan forekomme mindre forskelligheder, som giver skiltene deres unikke og håndværksmæssige karakteristika.

Mange muligheder for et personligt præg og unikt navneskilt, som passer til huset!

Navnegaranti

Birk Glas tilbyder navnegaranti på alle vore navneskilte og husnumre. Dette betyder, at sker der ændringer i husstanden – nyt efternavn, børneflokken øges, de flytter hjemmefra, eller sker der en anden til-/fraflytning i husstanden, så er det muligt at få opdateret skiltet.  

Navnegarantien gælder alle former for tal- og navneændringer. Garantien tilbydes én gang pr. skilt.

Der er alene tale om en ombytning af glaspladen. Der gives ikke penge retur for skiltet. Leveringstid ved ombytningen er ca. 2 uger efter godkendelse af layout.